dimarts, 5 de febrer del 2013

CRONICA DE LA SEMANA 5


Campionat de Catalunya 1ª divisió infantil  masculí  

C.VOLEI OLOT – fc Barcelona : 3 – 0 ( 25-23 / 25-13/ 25-14)

Jugadors: Ferri, Ferran Cormema, Jan, Aniol, Adrià, Pau i Cano.

Gràcies al treball que l’equip de l’Olot està fent i que el rival era un equip molt jove, el Barça no va tenir cap opció en el pavelló municipal.

L’Olot va tardar una mica ha endegar la màquina bàsicament degut al nou sistema de rotació de l’equip, d’aquí el marcador ajustat encara que en cap moment va perillar el resultat . Un cop assumit el nou sistema, l’equip es va obrir camí cap a una victòria més que merescuda i que demostra la millora del grup.

 
Campionat de Catalunya 1ª divisió sènior masculí

C.VOLEI OLOt – Cv Maataró : 3 – 1 (21-25/ 25-18/25-21/25-21)

Jugadors:Ferran Morató, Mobi, Kike, Jordi Herrero, Berna, Marc Busquets, Xavi,Arnau Marsillach, Bata, Pau Roca i Litus.

Podia semblar un partit fàcil, però el rival va resultar ser un equip guerriller i amb molta lluita es va endur el primer set. en el segon set els locals es varen posar les piles i varen prendre consciència que calia treballar de valent per derrotar el rival. El servei oloti va forçar la recepció visitant i va facilitar la tasca del bloqueig i de total la defensa i així es va poder fer un contraatac molt més contundent.

L’Olot va prendre el control del partit i es va permetre el luxe de fer canvis i poder donar entrada a jugadors que normalment tenen menys minuts sense que perilles el resultat final.
 

Campionat de Catalunya 1ª divisió sènior femení

C.VOLEI OLOT – Handbol Bordils  : 3 – 0 (25-20/25-23/25-23)

Jugadores: Cintia Pinel, Bio, Maria Colldecarrera (juv), Carla De Filippi (juv), Helena Ortiz, Míriam Nieto, Pepa Rafols, Helena Garcia, Cristina Roura, Laia Castellví  
Partit de la rivalitat entre entre dos equips gironins. Sempre s’espera la visita del Bordils i encara que aquest anys no van gaire ben classificades a Olot sempre han jugat bé i, dissabte passat no va ser una excepció. L’Olot va jugar quasi tot el partit amb dos jugadores juvenils en pista, la Carla De Filippi (central) i la Maria Colldecarrera (col·locadora), i això va donar un valor afegit a la victòria ja que ambdues, malgrat la joventut varen jugar a un molt bon nivell.
El partit va ser igualat però l’Olot sempre va donar la sensació de tenir la situació controlada i que quan s’acostava el final de set, ajustava la defensa, atacava per zona 4 amb l’Helena Garcia,  i apa... al sac.
En fi, victòria merescuda d’un Olot que està fent una molt bona temporada.

Campionat de Catalunya 4ª divisió sènior femení

Descans
 

Campionat de Catalunya 1ª divisió juvenil femení

Cv Barça - C.Volei Olot : 3 - o (25-13/25-13/25-12)
Jugadores: Sandra, Mireia B, Carla Fer, Aina, Ari, Mireia Su, Carla Defi, Alicia, Anna i Paula

Aquesta vegada l'Olot no va tenir el dia. El primer i el segon set es va aguantar fins a la meitat i després el Barça marxava amb facilitat. Per acabar-ho de matar a mig segon set una de les jugadores més importants de l'equip, la Sandra, es va fer mal al peu i això va fer que l'equip se'n ressentís i que s'hagués de canviar completament el sistema de joc. A partir d'aquí les noies ja no van poder fer res.

Campionat de Catalunya 1ª divisió cadet femení
Cv Barça - C.Volei Olot: 3 - 0 (25-7/25-14/25-15)
Jugadores: Carla, Paula, Helena, Laia, Judith, Alèxia, Alba, Ada i Iris.

Contra un equip molt alt, l'Olot va donar la cara. L'equip va jugar de menys a més i només va tenir problemes en recepció degut al bon servei de l'equip rival.
 
Campionat de Catalunya 2ª divisió infantil  femení

Cv l’Ametlla - C.VOLEI OLOT : 0 – 3 (13-25/23-25/13-25)

Jugadores: Patri, Judith Surina, Marina, Lluna, Erika, Daphne, Ariadana, Estel Pozo i Laura.
 
Bon partit de les infantils Olotines davant un fluix Callís, que no ha presentat cap problema per les jugadores locals que  han mostrat un bon nivell i  amb aquesta nova victòria s´afiancen cada cop més als llocs capdevanters de la classificació.


Altres Resultats:

 Lliga escolar provincial aleví mixte:

C.VOLEI OLOT – Olímpic Vidreres: 3 – 0 ( 25- 7/ 25-6 / 25 -9 )

Jugadores: Anni Calixto, Neús Cros, Mireia Pujiula, Jofre i Simon

 
Lliga escolar provincial Benjamí

C.VOLEI OLOT – Col·legi Verd : 3 – 0 ( 25 -11 / 25- 19 / 25 -22)

C.VOLEI OLOT – bordils : 3 – 0 ( 25-16 / 25-13/ 25-20)