dimarts, 28 de febrer del 2017

Lliga 1ª Divisió Nacional Sènior Masculí
CV OLOT – Volei Barberà : 1 – 3 (25-19/23-25/23-25/23-25)
Jugadors: Pau Roca, Jordi Herrero, David Batlle, Thomasz, Bata, Arnau, Mobi, Oscar Ferran Sacrest, Berna, Edu Font i Marc Busquets.

Decepció. Partit estrany que va començar bé, va continuar regular i va acabar malament. L’Olot va entrar a la pista molt concentrat i es va endur el primer set amb certa facilitat, però a partir d’aquí la cosa es va complicar, la recepció va caure en picat cosa que va perjudicar el atac local i el desconcert de la defensa amb errors de patí de col·legi. Tot i això en els tres sets que es varen perdre l’Olot va aconseguir avantatges en el marcador de 3 i 4 punts que sempre, sempre i per errors propis va perdre en els finals de set. Dissabte partit de vida o mort en la pista Jordi Mora contra el Aula, ja no queda gaire marge cal continuar lluitant.

Campionat de Catalunya Sènior Femení 2ª Divisió
CV OLOT – Mataró: 3 – 0 (25-17 /25-22 /25-17)
Jugadores: Daphne Galindo, Laia Castellví, Helena Ortiz, Neus Cros,  Sandra Martinez, Marina Sànchez, Júlia Serra, Eva Crous i Patri.

Malgrat a presentar un equip amb tres jugadores cadets i una juvenil l’Olot va treure el partit i no solsament això si no que va jugar bé. Molt concentrat, amb un bon servei i recepció que va facilitar el treball de les passadores Patri i Dhapne es poder desmuntar la bona defensa del Mataró que havia arribat a Olot invicte.

Campionat de Catalunya Juvenil Femení 1ª Divisió
CV OLOT – Cecell Lleida  : 3 – 2 (25-22 /25-19 /17-25/15-25/16-14)
Jugadores: Daphne Galindo,  Patri,  Erika, Marina Sanchez, Estel Pozo,  Neus Cros, Adriana Rivas,  Laura Grauvilardell.

Home!!!!! Per fi... victòria de les juvenils (amb majoria de cadets) davant un rival amb molt més de físic. La llàstima va ser deixar escapar una avantatge de 2 a 0 i tenir que patir en un cinquè set d’infart.

Campionat de Catalunya Cadet Femení 1ª Divisió
CV OLOT – Cecell Lleida : 0 – 3 (24-26 /13-25 /24-26)
Jugadores: Laura Grauvilardell, Marina Sanchez, Estel Pozo,  Berta Malibran, Júlia Malibran, Adriana Rivas, Ester Montero, Daphne Galindo,  Neus Cros i Berta Roca .

Llàstima. És va lluitar i es va poder guanyar, però quan no pots tancar un primer set que guanyes per 24 a 21 desprès ho pagues.
De totes maneres sense fer un gran partit va haver-hi molta millora en les ganes i l’actitud de l’equip.

Campionat de Catalunya Infantil Femení 1ª Divisió
CV OLOT A – Sant Cugat: 2 – 3  (10-25/ 26-24/ 22-25/ 25-18/11-15)
Jugadores: Aina Font, Estel Cerezo, Maria Barranco,  Sira Palacios, Júlia Sabé,  Bruna Granados, Aina Rodes, Txell Martí i Coral Rodes.

Partit per emmarcar. Desprès d’un primer set per oblidar, L’Olot es va posar les piles i va tenir contra les cordes al tot poderós Sant Cugat. Molta defensa...més defensa i molt bona actitud de les joves jugadores olotines varen fer arribar el partit a un cinquè set d’infart.

Campionat de Catalunya Infantil Femení 2ª Divisió
CV OLOT B – Jaume Callís  : 0 – 3 (24-26/20-25/7-25)
Jugadores: Maria Barranco, Abril Serra, Valeria Gonzalez, Eva Mayère, Victòria Pankiv, Aina Agelet, Aina Vila, Rita Salgado, Neus Ribes, Gina Salgado, Carla Pagès i Amanda Viladecans.

Desprès de remuntar el primer set fins l’empat a 24 i perdre per dos errors propis, l’Olot no va saber remuntar el partit

Campionat de Catalunya Infantil Masculí 1ª Divisió
Granollers - CV OLOT : 1 – 3 (13-25/26-24/22-25/22-25)
Jugadors: Eudald Sagué, Albert Matabosch, Lluc Davesa, Lluc Carrillo, Ot Torrents, Martí Sucarrats, Martí terrades i Aniol Verges.

L’Olot va guanyar el primer set amb molta facilitat i es va relaxar, fet que va aprofitar el Granollers per entrar en el partit i complicar la vida als olotins. Finalment la millor qualitat tècnica dels visitants es va imposar i així es tanca la primera volta de la lliga amb l’Olot al capdavant.