dimarts, 2 de maig del 2017

L’INFANTIL MASCULÍ GUANYA LA LLIGA DE PRIMERA!!!!!!!!!!!!!!!!


L’INFANTIL MASCULÍ GUANYA LA LLIGA DE PRIMERA!!!!!!!!!!!!!!!!

L’equip infantil masculí del Club Vòlei Olot, que ja tenia assegurada la segona plaça del campionat, dissabte passat en la pista Jordi Mora, va derrotar, amb cert patiment, al Granollers per 3 a 0 (25-15 / 27-25 / 25-23). Amb aquesta victòria, combinat amb la resta de resultats, el jove equip Olotí s’ha proclamat campió de la lliga.


A dalt d’esquerra a dreta:  Albert Matabosch (entrenador), Martí Terrades, Aniol Verges, Martí Sucarrats, Guillem Matabosch, Lluc Devesa, Lurdes Mora (delegada). Ajupits: Lluc Carrillo, Ot Torrents i Eudald Sagué


Aquesta classificació dona dret a participar entre els dies 17 i 21 de maig als Campionats d’Espanya que tindran lloc a Castelló de la Plana




Campionat de Catalunya Sènior Femení 2ª Divisió
Vòlei Mataró - CV OLOT  : 2 – 3 (25-20/18-25/17-25/27-25/13-15)
Jugadores: Helena Ortiz, Patri, Sandra Martinez, Laia Castellvi, Daphne Galindo,  Carla Boix, Eva Crous, Júlia Serra, Judith Gutierrez i Neus Cros.

L’Olot continua amb pas ferm cap el retorn a la primera divisió del volei català. Aquest cop es va guanyar a la difícil pista del Mataró en un partit no apte per cardíacs. El partit no va començar gaire bé i un combatiu Mataró es va imposar amb certa facilitat. A partir d’aquí l’Olot va esmenar la plana tàcticament i va pujar un esgraó en defensa no donant cap opció a l’equip local. Així va caure el segon i el tercer set i es va arribar a un quasi definitiu 21 a 24 en el quart set, però aquí l’Olot no va saber tancar el partit i dues decisions molt errònies del segon àrbitre varen descentrar a les olotines que les va obligar a jugar un cinquè set, un set que es va guanyar amb molt de patiment.
Aquesta victòria referma a les olotines en la lluita per l’ascens

Campionat de Catalunya Juvenil Femení 1ª Divisió
Volei Vilassar - CV OLOT  : 0 – 3 (18-25/16-25/16-25)
Jugadores:  Patri, Laura Grauvilardell, Estel Pozo, Lluna aumatell, Daphne Galindo, Júlia Malibran, Adriana Ribes, i Neus Cros.

Només una jugadora juvenil en pista, la Patri i partidas de l’equip que va escombrar a un capdavanter de la classificació. Un mínim d’errors no forçats varen ser determinants per no donar cap opció a un Vilassar que no va entendre res de res.


Campionat de Catalunya Cadet Femení 1ª Divisió
Volei Vilassar - CV OLOT  : 2 – 3 (25-20/15-25/17-25/25-27/21-23)
Jugadores:  Laura Grauvilardell, Marian Sanchez, Estel Pozo, Daphne Galindo, Lluna Aumatell, Júlia Malibran, Adriana Ribes, Berta Roca, Ari, Berta Malibran i Neus Cros.

Cal valorar la victòria en la seva justa mesura. Aquest equip està lluitant per guanyar els partits i per superar la seva incomprensible mala dinàmica cosa, que sempre complica el joc. Com quasi sempre l’Olot va perdre el primer set, però a diferència d’altres vegades, es va refer i va començar a jugar a volei amb una bona actitud i millorant molt i molt la recepció, i quant tot semblava que anava sobre rodes, al final del tercer set es va lesionar la central Marina Sanchez (tampoc és que tinguem gaire sort). Aquest fet va provocar certa descompensació de l’equip, tot i això va continuar treballant i va tenir una pilota de partit en el quart set que no va aprofitar i es va entrar en el cinquè en que, només cal veure el parcial per adonar-se que la cosa va ser molt complicada i d’infart.  Felicitats per l’esforç


Campionat de Catalunya Infantil Femení 2ª Divisió
Sant Fruitós - CV OLOT B : 3 – 2 (15-25/26-24/10-25/25-23/15-13)
Jugadores: Valeria, Abril, Amanda, Victòria, Eva, Rita, Gina, Neus, Aina Agelet i Aina vila

Quan l’Olot va jugar no va donar cap opció al Sant Fruitós, la llàstima va ser que durant mota estona l’equip es va oblidar de fer-ho