dimarts, 13 de juny del 2017

EL JUVENIL I EL CADET ES QUEDEN A PRIMERA.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Darrera jornada de la llarga lliga i els nervis a flor de pell.... L’Olot jugava en el complicat camp del Premia, Sabadell (segon equip implicat en el descens) en el camp del Viladecans i Sant Boi (tercer equip en la lluita en el camp del Lleida). Abans d’iniciar la jornada, Sant Boi 47 punts, Olot i Sabadell 44 punts. És juguen els partits i.... Sant Boi suma 0 punts, Sabadell 3 punts i Olot 4 punts.... fem números i l’Olot salvat.
Evidentment el resultat de les resta d’equips ens varen ajudar, però l’Olot va fer la seva feina a Premia amb un 1 a 3 guanyat, en cadets i 3 a 2 perdut en juvenils i a més fent un joc realment brillant tant a nivell tècnic com, sobretot a nivell de lluita i esperit per agafar-se a les seves possibilitats d’aguantar la categoria.
Objectiu assolit i felicitats per a les jugadores i cost tècnic que han tingut que superar moltes dificultats durant el llarg de la temporada











Campionat de Catalunya Infantil Femení 1ª divisió
CV Vall d’Hebron - CV OLOT A : 3 – 0 (25-14/ 25-12/ 25-14)

Ja s’ha acabat. L’Olot va tancar una bona temporada amb una derrota clara al camp del Vall d’Hebron. L’equip estava molt justet d’efectius (lesions i jugadores a l’equip cadet), però tot i així i la contundència dels parcials, és pot dir que les joves jugadores olotines no ho varen fer gens malament. 

 
Campionat de Catalunya Infantil Femení 2ª divisió
CV OLOT B – AE Vallbona Granollers : 3 – 1 (25-17/ 14-25/ 26-24 / 25 – 22)


Darrer partit de la temporada i victòria ajustada en un partit en que s’ha demostrat la progressió esperançadora de la majoria de les jugadores.