dilluns, 9 d’octubre del 2017

Comença a roda la pilota......

SÈNIOR MASCULÍ. 1ª DIVISIÓ NACIONAL.

Volei 6 Manresa – CV OLOT : 1 – 3 (26-24/ 22-25/ 14-25/14-25)

Primer partit de la lliga nacional. Bon partit dels olotins tot i l’ensopegada del primer set. L’Olot va ser superior en motivació i sobretot en les situacions d’atac però es va deixar escapar un primer set que sempre (menys al final) va tenir a la butxaca. Desprès d’això varen arribar els dubtes i la creença de que el partit estava perdut (signe intrínsec de la mateixa personalitat de l’equip), però aquest cop els jugadors van entendre que els sets son a 25 punts i que quan estàs 15 a 14 en el segon set, no es pot vendre al mateix diable. Va ser així que l’equip va tornar a arrancar amb bones accions d’atac buscant el punts febles del rival, deixant un 22 – 25 al marcador preludi del que tenia que venir. 1 a 1 i dos sets per davant amb tot per decidir, però la potencia de l’atac oloti i la defensa construïda des del bloqueig van empetitir a un rival que es va veure desbordat i que es va entregar amb dos parcial molt clars de 14 a 25.

Jugadors: Berna, Pau Roca (lliure), Bata, Arnau, Oscar, Moby, Ferran Sacrest, Elio, Marc Busquets i Edu

SÈNIOR FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV Sant Quirze - CV OLOT : 1 – 3 (14-25/ 23-25/ 25-22/ 23-25)

Segona victòria del sènior i aquest cop a fora. El primer set va resultar relativament fàcil per les olotines que varen prendre ràpidament avantatge en el marcador i el varen tancar molt ràpidament. A partir d’aquí el Sant Quirze es va posar les piles i va començar un baralla (esportiva) per assolir el punt amb constants alternances en el marcador i finals de set molt ajustats. Finalment, però la major consistència de la segona línia olotina va ser determinant per fer decantar el partit

Jugadores: Judit Gutierrez, Carla Pozo (lliure), Laia Castellví (Lliure), Helena Ortiz, Paula Busquets, Cristina Roura, Anna Vallés, Carla Boix, Patri Palacios, i Daphne Galindo.

JUVENIL FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV Sant Esteve - CV OLOT : 3 – 0 (25-20/ 25-17/ 26-24)

Segona derrota de les juves que sembla que no troben el camí en la nova categoria. El Sant Esteve (que tampoc era res de l’altre món), va trobar moltes facilitats per guanyar els dos primers sets, bàsicament perquè l’Olot estava trist i mancat de recursos. En el tercer les de la Garrotxa varen mirar de capgirar la truita però ja era massa tard.

Jugadores: Laura Grauvilardell, Júlia Malibran, Berta Malibra, Berta Roca, Estel Pozo, Neus Cros, Marina Sanchez, Adriana Ribas i Laia Boix

CADET FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV Sant Esteve - CV OLOT : 2 – 3 (26-24/ 25-23/ 16-25/ 18-25/ 9-15)

Victòria agònica de les cadets que anaven perdent per 2 a 0 i amb molta lluita i fe varen poder donar la volta al marcador, bé molt bé, l’esperit i la creença en les seves possibilitats.

Jugadores: Maria Barranco, Victòria Pankiv, Carla Pagés, Jana Millan, Júlia Sabé, Coral Rodés, Estel Cerezo, Aina Font i Valeria Gonzalez

INFANTIL FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV Sant Quirze - CV OLOT : 3 – 2 (24-26/ 25-22/ 25-12/ 21-25/15-13)

Bon partit de l’Olot que va perdre en un ajustat cinquè set. De mica en mica l’equip es va conjuntant i assimilant els conceptes de la categoria.

Jugadores: Bruna Granados, Aina Rodes, Júlia Sabé, Jana Font, Júlia Sabé, Txell Martí, Aina Font, Sira Palacios, Aina Agelet, Neus Ribes i Amanda Viladecans.

CADET MASCULÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV OLOT – CV Vall d’Hebron : 0 – 3 (23-25/ 22-25/ 19-25)

Malgrat la derrota l’Olot els nois de l'Olot va donar la cara davant un equip molt més gros, tant d’edat com de físic.