dilluns, 13 de novembre del 2017

CRÒNICA PARTIT A PARTIT.....

SÈNIOR MASCULÍ. 1ª DIVISIÓ NACIONAL.

CV OLOT – Balàfia Lleida : 3 – 1 (23-25/ 25-21/ 25-12 /25-18)

Bon partit de vòlei el que es va poder veure aquest dissabte al pavelló. El Lleida va presentar les seves armes que son bàsicament la veterania i alguns jugadors molt grans i això li va funcionar el primer set, amb un joc molt travat a dalt de la xarxa que sempre va anar en contra dels olotins. A partir d’aquí, però l’Olot va fer una pas endavant en defensa per eliminar el perill de les pilotes verinoses que enviava el Balàfia i les opcions d’atac es varen multiplicar pels locals, sobretot des de les puntes on l’Elio i en Marc Busquets superaven una i altra vegada a la defensa visitant que es va anar diluïen com un terrós de sucre.
Així, segona victòria seguida dels olotins i el que és més important... molt bones sensacions de joc.


Jugadors: Berna, Bata, Aniol, Edu, Arnau, Ferran Sacrest, Oscar, Moby, Ferran Mayans, Elio, Marc Busquets i Pau Roca (lliure)

SÈNIOR FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV OLOT – CV Barça: 2 – 3 (25-23/ 21-25/ 25-21/ 20-25 /16-18).

Partit igualat entre dos equips de característiques molt diferents. Barça, molt jove, molt alt i molt acadèmic, contra l’estil olotí no tant físic i més de trinxeres.
Les coses estaven igualades, però l’Olot va tenir un problema que va arrastrar durant tot el partit, la recepció del servei visitant. Evidentment estem parlant d’un molt bon servei, però també podem dir... una recepció molt deficient local. Si això li afegim tres errors del servei propi en el tram final del cinquè set... ja tenim la derrota servida.
                    
Jugadores: Carla Pozo (lliure), Laia Castellví (lliure) Helena Ortiz, Daphne Galindo, Cristina Roura, Júlia, Eva Crous,  Carla Boix i Patri Palacios.

JUVENIL FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV Esplugues - CV OLOT : 3 – 1 (28-30/ 25-19/ 25-20 / 25-18)

Era previsible la derrota davant un equip punter de la lliga. La part positiva va ser poder esgarrapar un set desprès d’una lluita numantina i la millora, malgrat la derrota, del joc col·lectiu ens els altres tres sets
Jugadores: Laura Grauvilardell, Ari, Júlia Malibran, Berta Roca, Berta Malibra, Estel Pozo, Neus Cros, Marina Sanchez , Lluna, Adriana Ribas i Laia Boix





CADET FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV Esplugues - CV OLOT: 3 – 0 (25-10/ 25-10/ 25-17)

Partit de fàcil lectura, només cal mirar els parcials. Superioritat total de les locals.

Jugadores: Maria Barranco, Victòria Pankiv, Ainà Rodes, Sira Palacios, Jana Millan, Júlia Sabé, Coral Rodés, Estel Cerezo i Aina Font


INFANTIL FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV Lloret - CV OLOT  : 0 – 3 (12-25/ 22-25/13-25)

El Lloret no va ser rival, només en el segon set el relaxament de les olotins va permetre a les de marina poder ajustar el tanteig.

Jugadores:  Aina Rodes, Jana Font,  Txell Martí, Aina Font, Sira Palacios, i Amanda Viladecans, Neus Ribes i Aina Agelet.

CADET MASCULÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV OLOT – FC Barcelona : 0 – 3 (20-25/ 15-25/ 19-25)

Segurament es podria haver fet alguna cosa més. Però la superioritat física del Barça va ser determinant per esvair les poques opcions olotines.


Jugadors: Guillem Matabosch, Lluc Carrillo, Lluc Devesa, Ot, Miquel, M.Terrades, Eudald Saguè, Eliat, Aniol Verges i Martí S.