dilluns, 20 de novembre del 2017

CRÒNIQUES DELS PARTITS D'AQUEST CAP DE SETMANA........

SÈNIOR MASCULÍ. 1ª DIVISIÓ NACIONAL.

Wikins Volei el Prat - CV OLOT : 2 – 3 (28-26/ 17-25/ 25-20 /18-25/ 10-15).

Tres victòries seguides consoliden als olotins en la part alta de la classificació. A priori semblava que el Prat tenia que donar més facilitats, però a l’hora de la veritat no va ser així el partit va ser a cara de gos i els locals no varen abaixar mai els braços. Per contra l’Olot va mostrar certa irregularitat en el seu joc, alternant estones en que desplegava tot el seu potencial, segon, quart i cinquè set i que desarborava al rival, amb altres en que entrava amb la guerra de trinxeres que plantejava el Wikins i aquí la cosa ja no anava tant bé. De totes maneres cal valorar la victòria en la seva justa mesura, ja que aquest camp sempre és molt i molt complicat fer-hi alguna cosa i això ha de donar moral a l’equip de cara el proper dissabte que visita Olot el líder invicte de la lliga

Jugadors: Berna, Bata (lliure), Aniol, Edu, Arnau, Ferran Sacrest, Oscar, Moby, Ferran Mayans, Elio, Marc Busquets i Pau Roca

SÈNIOR FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV Molins - CV OLOT: 3 – 0 (25-21/ 25-19/ 25-16).

Visita al camp del líder i derrota clara en un partit en que es va anar de més a menys. El Molins va demostrar el perquè de la classificació i en tot moment va manar en el joc de la xarxa no donant gaires opcions a l’atac olotí que se’n veia una per fer un punt. Ara toca remar per recuperar les bones sensacions que s’han perdut en les darreres jornades

Jugadores: Carla Pozo (lliure), Laia Castellvi (lliure) Helena Ortiz, Daphne Galindo, Cristina Roura, Júlia, Eva Crous, Judith Gutierrez,  Carla Boix i Patri Palacios.

JUVENIL FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV Mataró - CV OLOT : 3 – 0 (25-22/ 25-19/ 25-16)

L’Olot no va fer un bon partit. Va voler però no va poder, les continuades errades en recepció varen lastra el joc global de l’equip. A partir de la no recepció tot l’altra se’n va anar avall.

Jugadores: Laura Grauvilardell, Ari, Júlia Malibran, Berta Roca, Berta Malibra, Estel Pozo, Neus Cros, Marina Sanchez i Adriana Ribas

CADET FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV Mataró - CV OLOT: 2 – 3 (25-15/ 18-25/ 25-18/11-25/8-15)

Quan el marcador estava 2 a 1 a favor del Mataró, les olotines liderades per una espectacular Aina Font varen endegar la màquina i, segurament varen fer el millor joc de la temporada, esborrant de la pista a un Mataró que no s’ho acabava de creure.

Jugadores: Maria Barranco, Victòria Pankiv, Ainà Rodes, Sira Palacios, Jana Millan, Júlia Sabé, Coral Rodés, Estel Cerezo i Aina Font

INFANTIL FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV Mataró - CV OLOT  : 0 – 3 (12-25/ 22-25/12-25)

El Mataró no va ser rival, només en el segon set el relaxament de les olotins va permetre a les del Maresme poder ajustar el tanteig.

Jugadores:  Aina Rodes, Jana Font,  Txell Martí, Aina Font, Sira Palacios, i Amanda Viladecans, Neus Ribes i Aina Agelet.

CADET MASCULÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

La Salle Girona - C1V OLOT : 0 – 3 (18-25/ 11-25/ 15-25)

No va ser un gran partit. Els olotins en varen fer prou en tenir certa consistència per derrotar al darrer classificat de la lliga.

Jugadors: Guillem Matabosch, Lluc Carrillo, Lluc Devesa, Ot, Miquel, Terrades, Eudald Saguè, Eliat, Aniol Verges i Martí Sucarrats