dimecres, 29 de novembre del 2017

CRÒNIQUES......

SÈNIOR MASCULÍ. 1ª DIVISIÓ NACIONAL.

CV OLOT – CV Muro (Mallorca): 3 – 1 (18-25/ 25-15/ 29-27 /25-23)

Victòria davant el líder invicte. De fet el que es va veure aquest dissabte passat a la pista Jordi Mora va ser un gran partit de volei entre dos equips, situats a dalt de la taula, de fet el Mallorca no havia perdut cap partit.
La cosa no va començar gaire bé pels olotins que veien com s’escapava el primer set amb massa facilitat, els errors de recepció que varen dificultar la construcció de l’atac varen ser determinants i definitius. Però a partir del segon set va començar una cosa diferent, entre en Pau Roca i en Bata (lliure) es va poder ajustar la recepció del servei mallorquí i a partir d’aquí els atacs, guiats per un genial Mobi, pel centre d’en Ferran Sacrest i per les puntes de l’Elio i en Marc Busquets es varen convertir en un malt son pels visitants i el set va caure amb molta facilitat per part dels olotins. El Muro es va refer i va començar a intuir que la cosa no seria fàcil, va tirar dels seus estrangers i va començar manant en el tercer set, 1 a 4 i 12 a 16, però l’Olot estava endollat i no es va rendir, ajustant el marcador fins un 21 a 24 que donava totes les avantatges als visitants, però hi havia esperança perquè els olotins estaven jugant bé i amb molta defensa varen poder igualar el marcador a 24. A partir d’aquí el Muro va tenir tres pilotes de set que l’Olot va remuntar i va aprofitar la seva a 28 a 27 amb un bloqueig estratosfèric d’en Sacrest per guanyar un set per emmarcar. El Mallorca va quedar tocat i l’Olot continuava jugant com els àngels fins a tenir una còmode avantatge en el marcador de 23 a 18 amb tota una sèrie de bloquejos d’en Berna, però el Muro és el líder i va aconseguir encallar a l’Olot fins a situar un empat a 23 en el marcador i servei. En aquest difícil moment i desprès d’un temps mort, l’Olot va rebre, va atacar (punt) 24 a 23, va fer el servei, va defensar l’atac Mallorquí i va atacar (punt) per fer el definitiu 25 a 23. En resum molt bon partit per part del dos equips, partit que va fer gaudir de valent a la nombrosa gent que va omplir la grada.

Jugadors: Berna, Bata (lliure), Aniol, Edu, Arnau, Ferran Sacrest, Oscar, Moby, Ferran Mayans, Elio, Marc Busquets i Pau Roca.

SÈNIOR FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV OLOT – Cv Sant Quirze: 3 – 0 (25-8/ 25-13/ 25-21).

Era previsible una victòria olotina donada la diferent classificació dels dos equips ja que el Sant Quirze ocupa la darrera posició, però l’Olot venia de tres derrotes i necessitava urgentment els punts i recuperar les bones sensacions. A l’hora de la veritat la cosa va resultar relativament fàcil, amb dos sets en que l’Olot va jugar a plaer, sortint per tots els llocs de la xarxa i amb molts pocs errors fet que va desbordar totalment a unes visitants que només varen poder 21 punts entre el primer i segon set. En el tercer la cosa es va igualar, més producte del relaxament local que de l’encert visitant, fins arribar a un empat a 21 punts. Aquí l’Olot va dir prou i amb el servei de la Patri es varen anotar 4 punts seguits per liquidar el set i el partit.
L’equip agafa aire de cara a aconseguir la classificació entre els quatre primer per eludir la fase de descens.

Jugadores: Carla Pozo (lliure), Neus Cros, Marina Sanchez,  Helena Ortiz, Daphne Galindo, Cristina Roura, Judith Gutierrez,  Carla Boix i Patri Palacios.

JUVENIL FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV OLOT – Cv Sant Esteve : 1 – 3 (19-25/ 23-25/ 25-20/ 17-27)

No es va jugar gens malament, de mica en mica l’Olot va trobant l’estat anímic necessari per poder superar les davallades durant els partits que han acompanyat l’equip des de el començament de la temporada.
L’Olot va tenir les seves opcions, fins hi tot va deixar escapar en el segon set una avantatge de 9 punts...bàsicament per culpa de la recepció del servei rival, però es va refer i va poder guanyar el tercer, la llàstima es que en el quart les forces ja varen anar massa justes.

Jugadores: Laura Grauvilardell, Lluna Aumatell, Júlia Malibran, Berta Roca, Berta Malibra, Estel Pozo, Neus Cros, Marina Sanchez i Adriana Ribas

CADET FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV OLOT – Cv Sant Esteve: 3 – 1 (25-17/ 21-25/ 25-17/25-21)

El Cadet cada cop es mostra més com un equip consistent i lluitador. Dissabte tenia al davant un equip molt més gros, amb molta alçada i potencia però les olotines varen defensar i defensar fins esgotar a les rivals que varen rematar amb uns serveis espectaculars que anul·laven qualsevol possibilitat de construcció atacant del Sant Esteve.

Jugadores: Maria Barranco, Victòria Pankiv, Ainà Rodes, Sira Palacios, Jana Millan, Júlia Sabé, Coral Rodés, Estel Cerezo i Aina Font

INFANTIL FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV OLOT – Cv Sant Quirze  : 3 – 1 (25-17/ 25-11/16-25 /25-21)

El Sant Quirze es va presentar a Olot amb la seva bona situació a la classificació i amb molt de físic sobre el camp. Per contra l’Olot va fer servir les seves armes habituals, bon servei, lluita i minimitzar els errors a la mínima expressió. Resultat espectacular que confirma el bon moment de les petites jugadores.

Jugadores:  Aina Rodes, Jana Font, Bruna Granados,  Txell Martí, Aina Font, Sira Palacios, i Amanda Viladecans, Neus Ribes.

CADET MASCULÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV Vall d’Hebron - CV OLOT : 3 – 0 (25-23/ 25-16/ 25-15)

De mica en mica l’Olot, que havia començat bé el partit, es va anar desinflant davant el líder de la categoria, però no va estar gens malament.

Jugadors: Guillem Matabosch, Lluc Carrillo, Lluc Devesa, Ot, Miquel, Terrades, Eudald Saguè, Eliat, Aniol Verges i Martí Sucarrats