dilluns, 15 de gener del 2018

CRÒNICA DELS PARTITS......

SÈNIOR MASCULÍ. 1ª DIVISIÓ NACIONAL.
CV OLOT – Volei 6 Manresa : 3 – 0 (25-15 / 28-26/ 26-24)

Uffff!!! L’Olot es va presentar davant el cuer de la lliga amb moltes baixes i amb certa por per l’aturada de vacances i efectivament la cosa no va ser fàcil. El primer set va ser enganyós, un parcial de sortida de 8 a 1 va permetre a l’Olot jugar amb molta comoditat tot el set, controlant el joc i aprofitant totes les pilotes de canvi. Però a partir d’aquí la cosa va canviar el Manresa va anar amunt amb un molt bon atac per zona 2 i l’Olot va començar a presentar problemes de recepció que dificultava molt la construcció de l’atac i així els visitants varen anar mantenint avantatges en el marcador fins a tenir dos pilotes de set que no varen aprofitar i per contra quan l’Olot va tenir la primera la va matar. En el tercer set va passar el revés l’Olot va anar per davant exceptuant la part final en que el Manresa (molt animat) va atrapar als locals els va sobrepassar i va tenir una pilota de set que va perdre i l’Olot va poder tancar el set i el partit.
En definitiva partit poc brillant, travat, rocós, però amb victòria local que manté les opcions de l’Olot en la part alta de la classificació

Jugadors: Aniol Sagué, Elio, Pau Roca, Ferran Sacrest, Arnau Marsillach, Oscar, Edu Font, Ferran Mayans, Berna i Bata (lliure)

SÈNIOR FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV Gavà - CV OLOT: 2 – 3 (20-25/ 25-19/ 22-25/ 25-20 /8-15).

Victòria important, victòria molt important, victòria importentissima....Davant un directa rival per assolir un dels llocs del grup d’ascens.
Partit a cara de gos, amb constants alternances en el marcador entre dos equips que a manca de alçada estant molt treballats en defensa i que cal tirar una instància per anotar un punt. En aquesta lluita de trinxeres, l’Olot en va sortir més ben parat i va tenir el cap més fred per guanyar el cinquè i definitiu set.
Amb aquest punts l’Olot marca terreny en la classificació i, a manca de dos partits per acabar la primera fase, ho té tot de cara per aconseguir una plaça que permet viure tranquils tota la segona fase.

Jugadores: Carla Pozo (lliure), Judit Gutierrez, Paula Godori, Neus Cros, Paula Busquets Helena Ortiz, Daphne Galindo, Cristina Roura, Júlia i Patri Palacios.

JUVENIL FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV OLOT - CV Premià : 0 – 3 (17-25/ 23-25/ 19-25)

El líder de la lliga va fer valdre la seva superioritat, però l’Olot no ho va fer gens malament. De mica en mica l’equip va preparant la segona fase (falten dos partits per acabar la primera) i allà si que caldrà donar el do de pit.

Jugadores: Laura Grauvilardell, Ari, Júlia Malibran, Berta Malibra, Estel Pozo, Marina Sanchez , Lluna, Adriana Ribas i Laia Boix

CADET FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV OLOT – CV Premià : 3 – 1 (18-23/ 25-19/ 26-24/ 25-17)

Desprès de perdre el primer set, les olotines es varen posar les piles i no varen donar cap opció a un lluitador Premià que va plantar cara però va haver de baixar els braços davant la superioritat local.

Jugadores: Maria Barranco, Victòria Pankiv, Ainà Rodes, Sira Palacios, Jana Millan, Júlia Sabé, Coral Rodés, Estel Cerezo i Aina Font

INFANTIL FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV OLOT – CV Premià   : 3 – 0 (25-14/ 25-17/25-23)

Poc partit... el Premià no va donar gaire guerra a un Olot, curt d’efectius però amb molts de recursos.

Jugadores:  Aina Rodes, Jana Font, Júlia Sabé, Txell Martí, Aina Font, Sira Palacios,  Amanda Viladecans.