LES NOIES LLUITARAN EN EL GRUP D’ASCENS.....

SÈNIOR FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV OLOT – Més Fusta Rubí: 3 – 0 (25-14/ 25-13/ 25-20).

A manca d’una jornada per acabar la primera fase, el sènior femení del CLUB VOLEI OLOT va confirmar la seva presència en el grup que lluitarà per l’ascens a primera nacional.

Això ha estat possible gràcies a una molt bona primera fase que es va confirmar el passat dissabte en la pista Jordi Mora, amb una victòria contundent davant el Rubí.

Hi havia nervis abans de començar i de fet el Rubí va mantenir la tensió durant el primer set fins l’empat a 12 punts, però a partir d’aquí l’Olot va començar a centrar la recepció (principal problema) i va encadenar 11 punts seguits deixant el marcador en un clar 23 – 12 que ja no va donar cap opció a les visitants.
En el segon set l’Olot va continuar amb la mateixa dinàmica... molta concentració, molta defensa, i ganes de tancar el set..... i el Rubí no sabia per on sortir-se’n... el segon set també va caure del costat olotí.
En el tercer la cosa va estar una mica més igualada, com ho demostra els 20 punts que va poder fer el Rubí, però l’Olot no va perdre mai la serenor, va treure una mica el peu de l’accelerador i va deixar respirar a les noies visitants... però quan va convenir les noies de l’Àngel varen saber tancar el set i el partit. Bona actuació global de tot l’equip... i en especial d’una inspiradíssima Judit Gutierrez.

Jugadores: Carla Pozo (lliure), Judit Gutierrez, Carla Boix, Paula Godori, Neus Cros, Paula Busquets Helena Ortiz, Daphne Galindo, Cristina Roura, Júlia i Patri Palacios.

SÈNIOR MASCULÍ. 1ª DIVISIÓ NACIONAL.

Vòlei Sandor - CV OLOT : 3 – 1 (23-25 / 31-29/ 25-23/ 25-15)

Derrota després de sis victòries seguides. Partit trist en que l’Olot no va jugar bé sobretot en recepció (es va trobar a faltar massa al receptor Pau Roca) fet que va condicionar tot el joc. Tampoc va ser el dia dels atacants, molt previsibles i mancats de contundència. Tot i així, i estirant de cor, els nois varen poder guanyar el primer set i varen competir el segon i el tercer que foren molt ajustats.
Malgrat la derrota, la resta de resultats han acompanyat i l’Olot continua instal·lat en la part alta de la classificació.

Jugadors: Aniol Sagué, Elio Carrodeguas, Marc Busquets, Pau Roca, Ferran Sacrest, Arnau Marsillach, Oscar, Edu Font, Ferran Mayans, Berna i Bata (lliure)

JUVENIL FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV Arenys - CV OLOT : 3 – 1 (26-24/ 25-21/ 15-25 /25-19)

Regal de Nadal (amb retard). L’Olot va regalar la primera victòria a lun Arenys que va fer molt més per guanyar i va saber aprofitar el pèssim partit de les olotines. Resta un partit per acabar la primera fase i desprès vindrà l’hora de la veritat.

Jugadores: Laura Grauvilardell, Ari, Júlia Malibran, Berta Malibra, Estel Pozo, Marina Sanchez , Lluna, Berta Roca, Adriana Ribas i Laia Boix

CADET FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV Arenys - CV OLOT : 3 – 1 (25-22/ 13-25/ 25-22/ 25-23)

El mateix cas que les juves, un altre regal, però la diferència és que les cadets varen voler aprofitar el partit que era intranscendent per provar nous sistemes de joc... que no varen sortir gaire bé

Jugadores: Maria Barranco, Victòria Pankiv, Carla Pagés , Sira Palacios, Jana Millan, Júlia Sabé, Coral Rodés, Estel Cerezo i Aina Font

INFANTIL FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

Cv Esplugues - CV OLOT  : 3 – 2 (25-19/ 20-25/25-16/ 24-26/ 15-7)

Bon partit de les infantils davant un dels galls de la categoria. Es varen mantenir totes les opcions fins el darrer en set en que el cansament va poder més que les ganes.

Jugadores:  Aina Rodes, Jana Font, Júlia Sabé, Txell Martí, Aina Font, Sira Palacios,  Amanda Viladecans.

CADET MASCULÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV Barça - CV OLOT : 3 – 0 (25-16/ 25-12/ 25-22)

Superioritat local sense donar cap tipus d’opció a els olotins que només varen poder ajustar el marcador en el tercer set

Jugadors: Guillem Matabosch, Lluc Carrillo, Lluc Devesa, Ot, Miquel, Terrades, Eudald Saguè, Eliat, Aniol Verges i Martí Sucarrats