dimarts, 27 de febrer del 2018

CRÒNIQUES......

SÈNIOR MASCULÍ. 1ª DIVISIÓ NACIONAL.
CV OLOT – Vikins volei El Prat : 3 – 0 (25-20, 25-18, 25-18)

Divertit..., partit molt divertit davant un Vikins en hores baixes però molt veterà que no va posar les coses fàcils. L’Olot es va concentrar en la defensa per poder tenir sempre més d’una opció d’atac i facilitar la tasca dels passadors que amb una bona distribució prenen tota l’amplitud de la xarxa varen poder “armar” bons atacs locals.
Consolidació de l’equip en la part alta de la classificació i dissabte que ve a Mallorca.

Jugadors: Marc Busquets, Elio Carrodeguas, Pau Roca, Mobi, Ferran Sacrest, Arnau Marsillach, Oscar, Edu Font, Ferran Mayans, Berna i Bata (lliure)

SÈNIOR FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV OLOT – CV Sant Esteve: 3 – 1 (26-24, 23-25, 25-23,25-18)

Partit de molta lluita per part dels dos equips, amb parcials molt ajustats que no varen deixar respirar al públic. La mala recepció va castigar a les olotines que tenien problemes per combinar els atacs i això donava vida a un Sant Esteve molt ben estructurat. De mica en mica la recepció es va anar centrant i les puntes varen poder respondre amb atacs de punt. Això va equilibrar la balança i permetre arribar a finals de set ajustats on l’experiència olotina va fer inclinar la balança al costat local.
L’equip continua lluitant per una de les quatre places que donen dret a participar en la fase final....ànims

Jugadores:  Carla Boix, Neus Cros, Paula Busquets, Carla Pozo (lliure) Paula Godori, Judith Gutierrez Helena Ortiz, Patri i Cristina Roura .

JUVENIL FEMENÍ. CADET FEMENI I INFANTIL FEMENI DELCAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

Cap de setmana intens dels tres equips femenins de l’Olot.
El juvenil i el cadet varen sumar 9 punts de 12 possibles, fet que els hi fa donar un salt important en la classificació conjunta.

El Juvenil, per fi, va respondre a les expectatives, els dissabte va guanyar a Vilassar per un contundent 1 a 3, remuntant un primer set perdut 25 – 17 amb tres parcials prou clars a 19, 19 i 18. Aquesta victòria va tenir continuïtat el diumenge a Olot davant el Salou. L’equip visitant va perdre per 3 a 0 amb parcials de 25-22, 25-13, 25-23. Els dos partits varen tenir el mateix denominador...reacció. A partir d’una molt bona defensa i recepció l’atac va fluir amb molta efectivitat, però el més important va ser la actitud totalment positiva i les ganes de guanyar.... ja era hora....

Jugadores dels dos partits: Daphne Galindo, Estel Pozo, Patri, Adriana Ribas, Marina Sanchez, Laura Grauvilardell, Neus Cros, Berta Roca, Lluna Aumatell (lliure) i Berta Malibran (lliure)

El Cadet en va fer una de freda i una de calenta, dissabte va perdre de manera clara a Vilassar per 3 a 0 amb parcials de 25-23, 25-16, 25-15 que demostrant clarament que les olotines no varen tenir el dia, en canvi diumenge varen saber reaccionar i varen fer un molt bon partit davant el Salou al que varen derrotar per 3 a 0 amb dos parcials molt ajustats, 25-22, 25-14, 26-24. Cal destacar la ràpida recuperació anímica de l’equip desprès de la derrota de dissabte.

Jugadores dels dos partits. Maria Barranco, Ainà Rodés, Carla Pagés , Victòria Pankiv, Jana Millan, Júlia Sabé, Jana Font, Coral Rodés, Estel Cerezo i Aina Font i Sira Palacios.

El Infantil. Dissabte va perdre a casa davant l’Hospitalet per 1 a 3,  amb parcials de, 9-25, 22-25, 25-22, 25-27. Com es pot veure el partit va començar molt malament, però de mica en mica l’equip, (al que li faltaven alguna jugadora que estava a Vilassar amb el cadet) es va anar refent i amb les jugadores disponibles va plantar cara a un equip visitant que era molt gros. Diumenge amb ja tots els efectius l’Olot no va tenir gaires problemes per derrotar a un Salou voluntariós per un clar 3 a 0 amb parcials de, 25-21, 25-18,25-13

Jugadores.  Aina Rodes,  Jana Font, Bruna Granados, Neus Ribas, Júlia Sabé, Txell Martí, Aina Font, Sira Palacios,  Amanda Viladecans

CADET MASCULÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV OLOT – C.N. Sabadell  : 3 – 2 (25-18, 20-25, 21-25, 25-12, 15-8)

Partit estrany en que els olotins amb alguna baixa, es va complicar la vida perdent el segon i tercer set, més per error propis que per encert dels rivals. Sort que a partir del quart set, un Olot més centrat i més encertat va saber dur el partit a una situació normal.

Jugadors: Guillem Matabosch, Lluc Carrillo, Lluc Devesa, Ot, Terrades, Eudald Saguè, Eliat  i Martí Sucarrats

Altres resultats.

Campionat de Catalunya Aleví federat. Doble victòria de les alevínes primer davant l’Edu volei per 1 a 3, amb parcials de, 10-15, 13-15, 17-19, 6-15 i desprès a l’Arenys per un contundent 0 a 4, 13-15, 15-17, 4-15, 10-15. Bons partits i bona actitud de les joves jugadores olotines.