dilluns, 19 de febrer del 2018

NECESSITEM UN PEL DE SORT......


SÈNIOR MASCULÍ. 1ª DIVISIÓ NACIONAL.
Balàfia Lleida- CV OLOT : 3 – 1 (25-22 / 25-23/ 18-25 / 25-20)

En els darrers desplaçaments la sort no acompanya als olotins que sempre es desplacen coixos d’un peu o dos. Els equips petits com el nostre, si volen aspirar a quelcom, necessiten un pel de sort,... lesions, estat físic, ... i darrerament la sort no ens acompanya.
El camp del Lleida sempre és molt complicat, jugadors de qualitat i veterania que, quan et despistes, ja els tens enfilats al coll i això és el que va passar, l’Olot va jugar dos sets acceptables però amb errors innocents en la seva part final i xof!!!!, dos a zero pels locals. En el tercer l’Olot va treure les poques forces que tenia i va esborrar a un confiat Balàfia, però una flor no fa estiu i en el quart el Lleida va saber posar les coses en el seu lloc.

Derrota dura que complica o quasi impossibilitat qualsevol opció d’accedir a una plaça que dona dret a jugar la promoció d’ascens a la superlliga 2....Malgrat tot cal reconèixer que l’equip ha complert amb escreix l’objectiu del inici, que no era res més que la permanència.

Jugadors: Aniol Sagué, Marc Busquets, Elio Carrodeguas, Pau Roca, Ferran Sacrest, Arnau Marsillach, Oscar, Edu Font, Ferran Mayans, Berna i Bata


SÈNIOR FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV OLOT – DSV Sant Cugat: 3 – 0 (25-14/ 25-8/ 25-14)

El Sant Cugat va donar totes les facilitats perquè l’Olot gaudis d’un partit molt fàcil i també molt avorrit. Amb el mínim esforç les olotines (molt justes d’efectius) varen esborrar a un Sant Cugat que en cap moment va donar la sensació de poder algun cosa més que veure-les passar.

Jugadores: Carla Boix, Carla Pozo (lliure), Paula Godori, Paula Busquets, Judith Gutierrez Helena Ortiz, Patri, Cristina Roura .


JUVENIL FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

descans

CADET FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

descans

CADET MASCULÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

Volei Arenys - CV OLOT : 0 – 3 (17-25/ 25-27/22-25)

Partit disputat en que tots els jugadors olotins varen tenir les seves opcions de jugar i demostrat la gran progressió que estan fent. Tercera victòria consecutiva que permet a l’equip instal·lar-se en la part alta de la classificació.

Jugadors: Guillem Matabosch, Lluc Carrillo, Lluc Devesa, Ot, Miquel, Terrades, Eudald Saguè, Eliat, Aniol Verges i Martí Sucarrats

INFANTIL FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV Sant Boi - CV OLOT : 0 – 3 (9-25/ 17-25/21-25)

Primer set espectacular i desprès l’equip es va deixar anar donant opcions de joc a les jugadores menys habituals.



Jugadores:  Aina Rodes,  Jana Font, Júlia Sabé, Txell Martí, Aina Font, Sira Palacios,  Amanda Viladecans.