dimarts, 24 d’abril del 2018

CRÒNIQUES......

SÈNIOR FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV OLOT – CV Barça: 1 – 3 (23-25, 10-25, 25-23,19-25)

Partit intranscendent, de fet tots els cinc partits que resten per acabar la lliga ho son... coses de la Federació.
L’Olot només va poder presentar a quatre sèniors al partit, i la resta fins a completar les vuit jugadores varen ser juvenils que venien de jugar un altre partit. Per contra el Barça es va presentar amb tota l’artilleria... jugadores joves i molt altes que venen de guanyar el campionat de Catalunya juvenil i s’estan preparant pel campionat d’Espanya.
El segon set va ser sobrer (una jugadora del Barça, tota sola, amb el seu servei va fe 11 punts seguits), però la resta va estar prou bé, amb molts de problemes per rebre el servei visitant (molt potent), però lluitant cada pilota en tots els sectors del camp i així fins hi tot es poder esgarrapar un set... en el fons va ser prou divertit.

Jugadores:  Marina Sanchez Neus Cros,  Carla Pozo (lliure) Berta Roca, Carla Boix, Paula Godori, Patri i Cristina Roura .

JUVENIL FEMENÍ. CADET FEMENI DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

El juvenil i el cadet aquesta setmana es jugaven sis punt davant L’Arenys i se’n varen sumar cinc.

El juvenil va guanyar 2 a 3 amb parcials de 13-25, 19-25, 26-24,26-24 i 12 -15,... quina llàstima, quan es tenia el partit controlat amb 0 a 2 a favor i un parcial de 19 a 24 en el tercer set... incomprensiblement l’equip es va deixar perdre el set i els següent... en una davallada important en el joc i el ànim. El més positiu va ser que en el cinquè set les noies es varen refer i treien forces d’allà on no n’hi havia varen poder guanyar el partit.

Jugadores :Estel Cerezo, Estel Pozo, Patri, Adriana Ribas, Marina Sanchez, Laura Grauvilardell, Daphne Galindo, Aina Font,  Neus Cros, Berta Roca i Berta Malibran (lliure)

El cadet, Una mica més de sort, es va guanyar per 1 a 3 amb parcials de 25-21, 22-25, 22-25, 26-28. L’equip va tenir que estirar d’infantils per les baixes que tenia i la cosa es va complicar en el primer set que de fet es va perdre. A partir d’aquí però l’Olot va entrar en una fase de volei-control que li va permetre mantenir sempre petites diferències en el marcador per guanyar uns punts vitals de cara la permanència.

Jugadores. Aina Rodes, Aina Font, Jana Font, Carla Pagés , Victoria Pankiv Coral Rodés, Estel Cerezo i Júlia Sabé.

CADET MASCULÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV OLOT – CV Mataró  : 0– 3 (13-25, 10-25, 12-25)

El líder va passar per sobre d’un Olot que no està en el seu millor moment.

Jugadors: Guillem Matabosch, Lluc Carrillo, Lluc Devesa,  Miquel, Terrades, Eudald Saguè, Eliat  i Martí Sucarrats

INFANTIL FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

Les infantils aquest cap de setmana varen jugar dos partits. El divendres varen guanyar a Lloret per 1 a 3 i el dissabte varen perdre a casa davant el lïder Premià també 1 a 3. De totes maneres de cara a l’equip segurament cal valorar més la derrota de dissabte que la victòria de divendres. Divendres l’equip estava al complert i el rival era més fluix, per contra el dissabte, fins a quatre jugadores de l’equip varen anar a reforçar el cadet a Arenys i els pocs efectius que varen quedar varen donar en tot moment la cara davant un rival superior.

Jugadores dels dos partits. Aina Font, Jana Font, Aina Rodes, Sira Palacios, Neus Ribes, Bruna Granados, Txell Martí, Amanda Viladecans, Gina Segado i les alevines... Andrea Galan, Clàudia Juvanteny i Estel Burch

Campionat de Catalunya aleví femení federat

Aquest dissabte va començar la fase final i l’Olot va perdre per 1 a 3 davant el Barça amb parcials de 5-15, 13-15, 7-15 i 15 a 12.
El partit va ser molt divertit i va ser determinant la major contundència en atac del Barça. L’Olot defensava i defensava però va mancar malícia a l’hora de definir el punt i es varen regalar moltes pilotes, però va ser divertit i ben jugat per part dels dos equips.