dimarts, 17 d’abril del 2018

NO VA PODER SER.....

El dissabte passat el sènior femení es va desplaçar a Molins de Rei a jugar la fase final de la primera divisió catalana contra el Sant Boi. Aquest partit era l’oportunitat per accedir a una de les dues places que donen dret a disputat l’ascens a primera divisió i... no va poder ser.



El partit. Primer de tot cal tenir en compte que l’Olot la passada temporada estava en la segona divisió i que desprès d’assolir l’ascens a la primer ha aconseguit entrar entre els quatre millors equips de la primera, o sigui que d’entrada tothom tenia clar que la feina ja estava feta i molt ben feta. Dit això, també tothom era conscient que estàvem davant una oportunitat única per posar la cirereta al pastís, però no va poder ser.

Davant l’Olot hi havia un Sant Boi (segon classificat en la lliga) que en la fase regular ja havia guanyat dues vegades a les olotines i en el primer set ja es va veure que la cosa no seria fàcil 16-25. La clau estava en el fort servei i defensa del Sant Boi que obligava a l’Olot a fer més d’un atac per assolir el punt provocant errors no forçats. En el segon set l’Olot va assolir un primera avantatge 11 a 5, però la va perdre molt ràpidament i es va entrar en un intercanvi de cops que no permetia a cap dels dos equips escapar-se, fins que en la part final un Sant Boi més entonat es va endur el set, 22 – 25. En el tercer i quart set la tònica va ser la mateixa, tot molt ajustat, però la defensa espectacular de l’equip contrari generava molt de dubtes a l’atac oloti que se’n veia una per rebre en bones condicions el fort servei del Sant Boi... i així es va arribar al final dels dos set, en el tercer 25- 23 per l’Olot i en el quart 22- 25 i victòria pel Sant Boi.





Orgullosos d’aquest equip que malgrat perdre es va buidar per donar espectacle a la nombrosa parròquia local que es va desplaçar al pavelló de Molins.