dimarts, 13 de març del 2018

CRONIQUES.........


SÈNIOR MASCULÍ. 1ª DIVISIÓ NACIONAL.
Jornada de descans

SÈNIOR FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV Sant Boi - CV OLOT: 3 – 1 (16-25, 25-18, 25-23,25-15)

L’Olot va fe tot el que va poder per endur-se la primera de les tres finals que li queden. De fet va sortir molt motivat i va sorprendre al líder amb un parcial molt clar. Però el Sant Boi té molt bon equip i ràpidament es va despertar i va encadenar tres sets per guanyar el partit. Sí que es veritat que la clau va estar en el tercer set, en que l’Olot va tenir totes les opcions per empatar el partit.
Bé, no passa res, era previsible, ara resten dos partits més a fora i ara si que cal guanyar-los tots dos.

Jugadores:  Marina Sanchez Neus Cros, Paula Busquets, Carla Pozo (lliure) Júlia, Carla Boix, Judith Gutierrez Helena Ortiz, Patri i Cristina Roura .


JUVENIL FEMENÍ. CADET FEMENI. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

El juvenil i el cadet aquesta setmana es jugaven sis punt davant el Sant Pere i Sant Pau de Tarragona i se’n varen sumar tres i gràcies.

El juvenil, partit fàcil i davant un rival que en cap moment va donar la sensació de poder complicar la vida a les olotines. De fet els parcials ja parlen per sí sols, a 13, a 12 i a 9.

Jugadores dels dos partits:Estel Cerezo, Estel Pozo, Patri, Adriana Ribas, Marina Sanchez, Laura Grauvilardell, Júlia Malibran,  Neus Cros, Lluna Aumatell (lliure) i Berta Malibran (lliure)

El cadet, malament, les baixes varen passar factura a un cadet que sembla que ha entrat en un petit sotrac i que va veure com les de Tarragona es varen endur el partit sense suar gaire amb parcial de 25 a 8, 25 a 18 i 25 a 16. S’ha de recuperar la dinàmica guanyadora ja que necessitem els punts de les cadets per poder salvar la categoria,

Jugadores dels dos partits. Maria Barranco, Ainà Rodés, Carla Pagés, Jana Millan, Jana Font, Coral Rodés, Estel Cerezo i Sira Palacios.


CADET MASCULÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV Castellar - CV OLOT  : 1 – 3 (16-25, 23-25, 25-17, 26-28)
  
Jugadors: Guillem Matabosch, Lluc Carrillo,Ot, Miquel, Terrades, Eudald Saguè, Eliat  i Martí Sucarrats

Partit controlat del cadets que malgrat tenir la baixa del passador titular varen saber reorganitzar per treure el partit.

INFANTIL FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

Victòria fàcil de les infantils davant el cuer de la classificació per un clar 0 a 3



Campionat de Catalunya Aleví Mixta Federat.

Les més petites del club que juguen en lliga federada varen poder treure un bon resultat de la seva visita a Sant Boi. Contra l’equip local varen perdre per un ajustat 3 a 2 amb parcials de 15-5, 15-12, 10-15, 15-17 i 15 a 3 i varen guanyar a l’Esplugues per un contundent 4 a 0 amb parcial de 15-8, 15-4, 15-3 i 14 a 1