dimarts, 20 de març del 2018

CRÒNIQUES.......


SÈNIOR MASCULÍ. 1ª DIVISIÓ NACIONAL.

CV OLOT – CN Sabadell : 0 – 3 (22-25 / 18-25 / 22-25)

Derrota en el darrer partit de la temporada en la pista Jordi Mora. Dos equips de la part alta, amb una diferència, que el Sabadell es jugava la possibilitat d’accedir a la fase final i l’Olot no. Aquest factor va ser definitiu i es va veure en la intensitat dels dos equips. Els visitants varen sortir a mossegar i l’Olot es va deixar mossegar.
L’Olot no va jugar bé, va voler però no va poder, va fer molt poques coses bé, va mirar de mantenir una actitud positiva però l’ansietat d’agradar a la grada (que estava plena) el va fer cometre molts d’errors no forçats i va entrar en una espiral de manca de recursos per trancar la forta defensa del Sabadell. De totes maneres no fen les coses poder, es varen ajustar dos marcadors a 22, o sigui que millorant una mica la cosa podria haver estat diferents.
Resta un partit a fora... i ha de quedar molt clar que aquest derrota intranscendent no pot esborrar la gran temporada que han fet els olotins i que els ha de permetre pensar amb molt d’optimisme de cara a la propera

Jugadors: Pau Roca, Mobi, Bata, Elio, Marc Busquet, Oscar, Berna, Arnau Marsillach, Ferran Sacrest i Edu Font

SÈNIOR FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

DSV Sant Cugat - CV OLOT: 3 – 0 (25-21, 25-17, 25-18)

Derrota clara davant un molt bon Sant Cugat. Les olotines no varen tenir el dia i es varen veure superades en totes les parts del joc per les jugadores locals.
De totes maneres la confirmació que ni la Blume ni el Sant Cugat poden participar en la fase final de la lliga (ja tenen equips a primera nacional), obre les portes les olotines que estem segura lluitaran a totes per assolir una de les places que dona dret a la fase d’ascens a primera.

Jugadores:  Paula Ribó, Paula Busquets, Carla Pozo (lliure) Júlia, Carla Boix, Helena Ortiz, Patri i Cristina Roura .


JUVENIL I CADET FEMENÍ DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ.

El juvenil i el cadet aquesta setmana es tornaven jugar sis punt davant el SVilassar i se’n varen sumar sis, gràcies.

El juvenil, un equip molt mermat, amb moltes jugadores fora (intercanvi escolar) va sortir a totes contra el Vilassar i ho va fer francament bé. Amb l’ajut de cadets va anar traient el partit amb molta seriositat i minimitzant els errors propis, fins a treure de les caselles a les jugadores visitants. Bona victòria amb parcials de 25-22, 25-9 i 25-14
  
Jugadores :Estel Cerezo, Estel Pozo, Patri, Berta Roca, Júlia Malibran,  Lluna Aumatell, Aina Font, Maria Barranco, Jana Millan i Berta Malibran (lliure)

El cadet, Desprès de dues derrotes la visita del Vilassar (líder) no semblava la millot medicina per curar el refredat, però... l’Olot va treure l’orgull i el bon joc i amb un joc fàcil a partir de la segona línia i d’un bon servei no va tenir gaires problemes per derrotar a un sorprès Vilassar,

Jugadores . Maria Barranco, Ainà Rodés, Carla Pagés , Júlia Sabé, Jana Millan, Aina Font, Coral Rodés, Estel Cerezo, Victòria Pankiv.


CADET MASCULÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV OLOT – CV Arenys  : 3 – 2 (16-25, 25-19, 22-25, 25-9, 15-12)

Jugadors: Guillem Matabosch, Lluc Devesa, Lluc Carrillo, Ot, Aniol, Miquel, Terrades, Eudald Saguè (lliure), Eliat  i Martí Sucarrats

Muntanya russa. L’Olot va jugar bé a estones i això li permetia guanyar amb certa comoditat, però també va jugar malament altres estones i això permetia a l’Arenys puntuar amb la gorra, finalment però i, no sense cert patiment es va guanyar el partit.


INFANTIL FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV OLOT – CV Sant Boi  : 3 – 1 (25-16, 25-22, 24-26, 25-9)

Jugadores. Sira Palacios, Jana Font, Júlia Sabé, Aina Rodes, Bruna Granados, Neus Ribes, Gina Segado, Amanda Viladecans i les Alevines Andrea Galan i Clàudia Juventeny.

Partit una mica trist, guanyat amb certa comoditat per les olotines, però que va tenir una bona notícia, el debut en volei 6 de les alevines Andrea i Clàudia que no varen desentonar gota.