dilluns, 9 d’abril del 2018

CRÒNIQUES D'UN CAP DE SETMANA DIFICIL.....

Aquest cap de setmana només es varen jugar dos partits de vòlei federat, concretament el juvenil i el cadet que es varen desplaçar al pavelló del Mataró... i la cosa no va anar gaire bé. El cadet va perdre per 3 a 1, en un partit que només va ser disputat en els dos primers sets, empat a 1 en el marcador, a partir d’aquí el Mataró va saber aprofitar el desordre olotí i la manca de recepció per guanyar el segon i tercer set amb molta facilitat.

El juvenil no va anar millor, es va perdre per un contundent 3 a 0 amb els marcadors una mica ajustats, l’Olot es va quedar a 20 punts en cada set, però mai es va tenir la sensació de poder fer gaire res més. La segona línia olotina no va funcionar ni en recepció ni en defensa i les pilotes no varen arribar mai a les passadores en bones condicions per “armar” l’atac. Per contra les noies de Mataró varen superar sempre el poc convincent bloqueig olotí que mai va poder dificultar l’atac local.

Cal recuperar l’esperit de lluita per poder sumar el punts necessaris que garanteixin la permanència, només resten cinc jornades, o sigui 30 punts en la lluita.