dimarts, 22 de maig del 2018

CRÒNIQUES DE LA ÚLTIMA JORNADA.....

SÈNIOR FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV OLOT – CV Molins: 3 – 2 (25-15/17-25/25-19/27-29/17-15
Partidas per tancar la temporada. Dos equips lliurats a l’espectacle varen oferir un partit d’anada i tornada que va fer gaudir d’allò més als aficionats.
Les alternances en el marcador varen ser constants sobretot en el quart i cinquè set que varen tenir uns parcials d’infart. Finalment l’Olot va poder acabar la seva bona temporada amb molt bon gust de boca.
Jugadores:  Marina Sanchez,  Neus Cros, Paula Busquets, Cris Roura, Carla Pozo (lliure) Carla Boix, Paula Godori i Patri.

JUVENIL FEM. I CADET FEM. DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

El juvenil i el cadet aquesta setmana es jugaven sis punts al camp del Sant Esteve  i en varen sumar tres que varen ser insuficients per la seva salvació automàtica i ara caldrà anar, el mes de setembre, a una promoció.

El cadet. Va fer la seva feina, va guanyar per 1 a 3 amb parcials de 25-19/ 19-25 / 17-25 i 24-26. El partit va ser molt disputat, en el primer set l’Olot no va poder amb les central del Sant Esteve que tenien molta alçada i contundència, però a partir d’aquí va reajustar les seves línies i amb molt de car es va anat treien el partit aprofitat tots i cada un dels errors locals. Tot i així en el quart i definitiu set, el Sant Esteve es va posar en un marcador favorable de 10 a 2, però l’Olot no es va rendir i de mica en mica, poc a poc va anar retallant les diferències fins a guanyar amb un marcador molt ajustat

Jugadores. Aina Rodes, Sira Palacios,  Aina Font, Jana Font, Jana Millan, Maria Barranco,Carla Pagés , Victoria Pankiv Coral Rodés, Estel Cerezo i Júlia Sabé

El juvenil, la victòria del cadet donava totes les opcions a les juves que amb un punt en tenien prou per salvar la classificació conjunta i no tenir que anar a la promoció del setembre, però no va poder ser, el Sant Esteve va guanyar amb molta facilitat per un clar 3 a 0, parcial de 25-17 / 25-21 i 25-18. No va ser el dia de les juves, el Sant Esteve va saber perfectament neutralitzar a la millor atacant olotina, Marina Sanchez i l’Olot no va saber treure cap més recurs per tirar el partit endavant. Va ser una derrota dolorosa però justa.

Jugadores :Estel Pozo, Adriana Ribas, Marina Sanchez, Laura Grauvilardell, Daphne Galindo,Júlia Malabran, Neus Cros, Berta Roca, Berta Malibran (lliure) i Patri

Acabada la lliga, ha faltat un punt per estalviar-nos d’anar a la fase de permanència que tindrà lloc a finals de setembre amb la participació de dos equips de primera, Olot i Salou i dos equips que venen de segona, Bordils i Hospitalet.

CADET MASCULÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV OLOT – La Salle Girona   : 3– 0 (25-10, 25-12, 25-15)

Superioritat clara dels olotins que varen enllestir la feina molt ràpidament

Jugadors: Guillem Matabosch, Lluc Carrillo, Eudald Sagué, Lluc Devesa, Aniol Verges  Miquel, Terrades, Ot Torrents, Eliat  i Martí Sucarrats

INFANTIL FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV OLOT – CV Mataró: 3– 1 (25-20, 25-18, 20-25/ 25-20)

El que perdia anava a la promoció i va perdre el Mataró. Volei control de les joves jugadores olotines que varen saber aprofitar el seu servei per dificultar el atac de les noies del Maresme. Bon partit i bon final de temporada.

Jugadores: Jana Font, Neus Ribes, Bruna Granados, Aina Font, Júlia Sabé, Aina Rodes i  Gina Segado