dimecres, 9 de maig del 2018

ULTIMES CRÒNIQUES.......

SÈNIOR FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

Aquest cap de setmana doble enfrontament amb la Blume i doble derrota, el dissabte a Olot per 0 a 3 i el diumenge a Esplugues per 3 a 1.
En un final de lliga en que l’Olot no es juga res de res i que només hi ha el perill de prendre malt, cada vegada costa més poder reunir suficients jugadores sèniors per poder disputar els partits. Aquest cap de setmana no va ser una excepció i la solució és fer doblar jugadores juvenils per poder presentar suficients efectius als partits.
De totes maneres l’Olot està jugant bé la setmana passada quasi guanya al camp del Líder (Molins) 3 a 2 i amb la Blume malgrat només poder guanyar un set en dos partits, sempre va donar la cara i amb una mica més de sort i de necessitat segurament el resultat hauria estat diferent.
Ja només resten dues jornades per acabar aquest petit calvari.

Jugadores:  Marina Sanchez Neus Cros, Paula Busquets, Carla Pozo (lliure) Berta Roca, Carla Boix, Paula Godori, Patri i Cristina Roura .


JUVENIL FEM i CADET FEM. DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

El juvenil i el cadet aquesta setmana es jugaven sis punt davant El Mataró i se’n varen sumar dos.

El juvenil va guanyar 3 a 2 amb parcials de 15-25, 25-13, 25-20,23-25 i 15 -8. D’entrada s’ha de dir que va ser un bon partit, aquesta era la quarta vegada que s¡enfrontaven l’Olot i el Mataró i fins el dissabte passat el parcial era esfereïdor a favor de les del Maresme, 3 victòries amb nou sets a favor i cap en contra, però dissabte la cosa va canviar. En el primer set que va estar igualat fins els 12 punts, un servei brillant del Mataró va marcar 12 punts seguits destrossat a un Olot que no sabia com fer arribar la pilota a la xarxa. Això, abans hauria enfonsat a l’equip, però ara no, en el segon set es va repetir la història però just al reves, 12 serveis seguits de la Júlia Malibran varen posar l’empat en el marcador. A partir d’aquí dos sets molt igualats que varen portar el partit al cinquè set, on l’Olot va prendre una avantatge de sortida de 5 a 0 que ja no va deixar anar fins el acabament  

Jugadores :Estel Pozo, Adriana Ribas, Marina Sanchez, Laura Grauvilardell, Daphne Galindo,Júlia Malabran, Neus Cros, Berta Roca Berta Malibran (lliure) i Lluna Aumatell (Lliure)

El cadet, Malt partit de les cadets que varen perdre per 1 a 3 amb parcials de 16-15/ 22-25/ 25-18/ 16-25. El Mataró va ser superior en quasi tot el partit, més ben situat a la pista va fer servir el seu potent servei per castigar la dèbil recepció local que se’n veia una per aixecar la pilota i acostar-la a la xarxa. El desordre tàctic també va ser una constant en les locals que, incomprensiblement semblava que no sabien de qui era la pilota. Partit per oblidar i confiar en la reacció en les dues i darreres jornades ja que necessitem els punts per  poder mantenir la categoria.

Jugadores. Aina Rodes, Sira Palacios,  Aina Font, Jana Millan, Maria BarrancoCarla Pagés , Victoria Pankiv Coral Rodés, Estel Cerezo i Júlia Sabé.


CADET MASCULÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV OLOT – CV Andorra  : 3– 0 (25-23, 25-17, 25-15)

Partit sense història en que un Olot molt superior no va tenir gaires problemes per desfer-se d’un Andorra que va presentar algun jugador molt alt però molt verd.

Jugadors: Guillem Matabosch, Lluc Carrillo, Lluc Devesa, Aniol Verges  Miquel, Terrades, Ot Torrents, Eliat  i Martí Sucarrats


INFANTIL FEMENÍ. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª DIVISIÓ

CV OLOT – CV Lloret  : 3– 0 (25-7, 25-17, 25-23)

El Lloret va començar molt malament i es va anar refent, més per errors olotins que pels seus encerts... L’Olot es va confiar en excés i quasi li costa un set.

Jugadores: Jana Font, Aina Rodes, Sira Palacios, Neus Ribes, Bruna Granados, Txell Martí, Amanda Viladecans, Gina Segado