dimarts, 25 d’abril del 2017

Bones noticies.......

L’Infantil Masculí classificat per disputar el Campionat d’Espanya.

El jove equip`infantil que entrena l’Albert Matabosch ha assolit la segona posició en la lliga catalana de primera divisió infantil masculí i això li dona dret a participar del 17 al 21 de maig ( a Castelló de la Plana) el Campionat d’Espanya de la categoria. Segur que serà una bona experiència per aquest jugadors la meitat dels quals ha debutat aquesta temporada.... molta sort



Marc Busquets (entrenador), Guillem Matabosch, Lluc Devesa i Aina Font (jugadors(ores) fan un bon paper en els campionat d’Espanya de seleccions.

Els campionats es varen disputar a Valladolid la passada setmana. En Marc anava com a segon entrenador de la selecció catalana infantil femenina que també tenia com a jugadora a l’Aina Font. Aquesta selecció va obtenir medalla en quedar en tercer lloc. Els jugadors Guillem i Lluc formaven part de la selecció infantil masculina que va quedar en vuitè lloc. Tenint en compte la joventut d’en Marc Busquets i que tots tres jugadors de l’Olot que hi varen anar son infantil de primer any, estem convençuts que Valladolid no serà la darrera ocasió en que aquests integrants del Volei Olot participaran en les seleccions.