dimarts, 25 d’abril del 2017

CRÒNIQUES.....

LES NOIES CONTINUEN VIVES EN LA SEVA LLUITA PER PUJAR A PRIMERA

Campionat de Catalunya Sènior Femení 2ª Divisió
CV OLOT – Vòlei Sant Just : 3 – 1 (25-19/25-20/22-25/25-16)
Jugadores: Helena Ortiz, Patri, Sandra Martinez, Laia Castellvi, Daphne Galindo, Adriana Ribes, Carla Boix, Eva Crous, Júlia Serra, Judith Gutierrez i Neus Cros.

Feia por. L’Olot no venia d’una bona dinàmica, la victòria era essencial per tenir opcions d’ascens i el rival era i és el segon classificat. Amb tots aquest ingredients les jugadores de l’Olot varen saber cuinar un bon partit.
Es va jugar molt concentrat, amb poques errades no forçades i amb un bon servei que fa dificultar molt la recepció de les rivals. La conducció del joc per part de la jove col·locadora Daphne va ser molt bona, amb criteri i facilitant la feina a les atacants locals. També es va tenir que treballar en defensa perquè el bloqueig de l’Olot no va ser tot el resolutiu que calia i molt d’atacs del Sant Just per zona 4 feien malt a l’Olot... Però tot i això es va treure el partit i era un partit important... enhorabona.





Campionat de Catalunya Infantil Femení 2ª Divisió
CV OLOT B –  : 3 – 2 (19-25/25-18/25-22/16-25/15-13)
Jugadores: Valeria, Abril, Amanda, Victòria, Eva, Rita, Gina, Neus, Aina Agelet i Aina vila


Partit llarg i emocionant entre dos equips molt semblants, la sort va estar que l’Olot va tenir més encert en el cinquè i definitiu set. Molt bon treball de la jove entrenadora Patri Palacios que està fent una molt bona temporada.